Nov
30
2012

Ge tillbaka

Jag skulle behöva komma över lite trovärdig domain information här för det är nämligen så att jag har kompis som jag gärna vill hjälpa lite. Hur som helst, han har en hemsida här med en massa besökare. Till synes i varje fall. Men det är liksom något som inte riktigt stämmer här och jag vill som sagt reda ut hela den prylen och hjälpa till lite grand så att allting löper smidigare. Huvudorsaken här är att den här killen har hjälpt mig oerhört mycket genom åren och jag vill gärna get något tillbaka. Känner till och med att jag måste göra så, det är liksom min tur att ställa upp och göra något osjälviskt nu. Något som inte har varit min starka sida rent historiskt sett kan man väl lugnt säga. Men nu är det alltså dags att vända den trenden och skapa mig en ny identitet i viss mån.

Leave a Reply