Nov
30
2012

Hinner inte med min sajt just nu

Jag har helt klart vissa smärre problem här, det går inte att komma ifrån. Först och främst handlar det om jag har den där sajten som jag liksom inte längre har tid att sköta om ordentligt. Huvudsakligen handlar det om att jag liksom inte har tid att fixa fram schysst och välskrivet innehåll. Därför överväger jag nu att lägga hela projektet på is ett tag. Vet inte hur länge det skulle vara, men känns som att jag inte har något annat val direkt. Samtidigt vill jag behålla samma domännamn och allt, skulle faktiskt uppleva det som en smärre personlig katastrof om jag blev av med detta. Därför kan det nog vara en klok idé av mig att parkera domän eller park my domain som det heter internationellt. Som sagt är det oklart hur länge och så men en rimlig gissning är väl någonstans mellan ett halvår och ett år.

Leave a Reply