Nov
30
2012

Inget får komma mellan mig och min spavistelse

Jag ska åka på spa till helgen, det måste jag göra inget snack om den saken och inget ska få komma i vägen för mina planer här. Har nämligen sett fram emot den här vistelsen oerhört länge nu och inget ska få sätta käppar i hjulen, ej under några som helst omständigheter må detta tillåtas. Självklart inte då detta är långt under min värdighet. Har funderat på mycket på vad jag egentligen kan stå ut med och tolerera och det är här någonstans som gränsen definitivt går. Måste liksom sätta stopp här. Hit men inte längre. Kan inte. Kompromissa längre. Jag har vikigt ner mig förr men nu är det slut på detta, kan till tillåta mig själv att sjunka djupare ner i det träsket liksom det håller bara inte under några som helst lägen. På den här punkten är jag nu helt säker, det är liksom inga som helst frågetecken.

Leave a Reply