Nov
30
2012

Jag behöver fokusera

Jag funderar på att leva lite asketiskt under några månader här. Helt utan möbler och annat som kan förstöra min koncentration. Därför är jag nu inne på magasinering . Alltså att magasinera mina möbler och andra grejer medan jag går igenom den här fasen. I och för sig kanske det här inte är det absolut klokaste jag kan ta mig för här just nu. Tänk om jag kommer på efter säg någon månad bara att jag inte längre trivs med upplägget. Ja, vad ska jag då ta mig till? Vid många magasineringsalternativ så har man inte någon som helst tillgång till prylarna under den kontrakterade och avtalade tiden utan de är undanstuvade i någon container någonstans. Kan ju mycket väl vara så att jag ångrar hela grejen och börjar sakna prylarna något intensivt, skulle helt klart kännas jobbigt. Men tja, ibland måste så klart ta vissa risker för att komma någonstans. Friskt vågat hälften vunnet brukar det ju heta.

Leave a Reply