Nov
30
2012

Jag vill ha en egen pool

En pool hemma på gården vore klart trevligt. Flera av mina närmsta vänner som Njopa och Smuffe har haft sådana i många år nu. Får väl lov och erkänna att jag är en smula avundsjuk där. Kan nämligen tycka att jag i flera avseenden gjort mig förtjänt av en rejäl pool. Vet inte om jag ärligt talat kan säga detsamma om ovan nämnda herrar. Vad har de egentligen för förtjänstfulla insatser på senare tid? Svaret är naturligtvis inte ett enda. Inte något som jag har hört talas om i varje fall och det är rent generellt få saker som undgår min uppmärksamhet. Väldigt få faktiskt. Den var väl en grej som jag var ytterst nära att missa för så där en sju år sedan, men utöver denna smärre fadäs eller plötsliga anfall av bristande uppmärksamhet så har jag haft tämligen god koll och det tänker jag naturligtvis fortsätta med så länge jag har tid och möjlighet.

Leave a Reply