Nov
30
2012

Kolla soffor i helgen

Jag funderar på att ägna större delen av helgen åt att kolla in snygga soffor . Det är nämligen tveklöst så att jag behöver en ny soffa här och det ganska så omgående. Min nuvarande är faktiskt påtagligt sliten och inte så liten omodern. Situationen är så problematiskt att jag faktiskt numer drar mig för att bjuda hem folk, huvudsakligen på grund av att soffan är så ful och sunkig. Så ska en person i min ställning inte behöva ha det egentligen, det är inte okej och FN har säkert ett och annat att säga om den saken, om det nu skulle vara ett påtvingat tillstånd alltså, vilket det inte är mitt fall. Nej, alltihop faller till fullo under mitt eget ansvarsområde, det är inget snack om den saken längre då det helt och hållet är jag som underlåtit att ta mitt ansvar och inte fixat till det som borde fixas.

Leave a Reply