Nov
30
2012

Späcket smög sig på

Jag tycks ha lagt på mig några kilo här på senare tid, under de senaste två åren eller så. Det, fettet, har kommit sakta och smygande och det är väl egentligen först nu som jag märkt av det i egentligen mening. Nu är dock tvivlen skingrade, jag har helt enkelt blivit rejält plufslig. Går inte längre att blunda för den tämligen uppenbara sanningen. Frågan är snarare vad i hela friden jag ska göra för att komma till rätta med problemen och vinna min tidigare och så slanka figur tillbaka. Fettsugning är förstås det snabbaste och enklaste alternativet. Dock är en fettsugning inte direkt gratis och det är högst tveksamt om jag verkligen har råd med något sådant. Vill ju helst undvika att skuldsätta mig upp över öronen. Fast jag gör förstås hellre än att börja jogga eller något i den stilen för det är inte min stil någonstans.

Leave a Reply